Informatie of een offerte?

Onze boekingsmanager

Natuurlijk reperteren wij niet voor niets elke week. We vinden het geweldig om voor jou op te mogen treden. Voor het regelen van onze optredens hebben wij onze boekingsmanager Sven Sielhorst. Hij is bereikbaar op:
06 267 764 29
of per email op info@sambacaxi.nl. Hij maakt graag een op-maat-offerte die volledig voldoet aan jouw wensen.

Een sambaband betaalbaar?

Wat kost Sambacaxi?

Wat wij vragen voor een optreden varieert van € 250 tot € 800. Een kleine bezetting om een setje ( circa 20 minuten) te spelen voor een jarige buurman ergens in de stad Utrecht kunnen we uiteraard goedkoper aanbieden dan een dagvullend speeloptreden bij een marathon buiten de provincie. Doe je verzoek en dan komen wij met mogelijkheden inclusief een prijsvoorstel.

Het feestje gaat niet door

Annuleren?

Moet u onverwachts ons optreden annuleren, dan is dit heel vervelend voor u, maar ook voor ons brengt dat kosten met zich mee.

Is dit 2 weken voor ons optreden? dan brengen wij geen kosten in rekening. Tot een week voor het optreden, brengen wij 50% van het afgesproken bedrag in rekening. Tot 3 dagen voor het optreden is dit 75% en bij annuleren 24 uur voor het optreden brengen wij het gehele bedrag in rekening.

En wat nog meer?

Rekening houden met...

…Een (kleed)ruimte. Wij hebben een ruimte nodig waar we de tassen van de instrumenten kwijt kunnen en ons kunnen omkleden.

…Een regenbuitje. We kunnen best een druppeltje regen hebben, maar een flinke regenbui is slecht voor onze instrumenten en dan hebben we toch echt een afdakje nodig. Een partytent wellicht?
.
.